In her heart where the sadness grows


Klockan är över tolv, på dagen, och gräsmattan är vit. Av frost.

 

ps.

Det blir nog mänskliga rättigheter. Kung va? :)


(jag vill inte vill inte vill inte vill inte!!!)

But I do like the money :S

Jaa, jag ska skaffa mig ett liv, bara inte idag!


ds.

18 karat gold


Notis: ingen inbördes ordning i såsom först är bäst.


Pearl Jam

Johnossi

Queens of the Stoneage

Alter Bridge

Foo Fighters

Black Stone Cherry

Ray LaMontagne

Lars Winnerbäck

Simon & Garfunkel

Stone Sour

Bernard Fanning

Coldplay

Creed

Disturbed

Fool´s Garden

Train

John Frusciante

Mustasch

System of a Down

The Killers


ps. det finns måsten som måste göras

Goody gumdrops


Jag gillade verkligen Snatch, trotsade alla som vägrat se den med mig och såg den själv igår, iallafall, och tur det :)  Fick mig att sakna London dock. Men sånt kan man ju leva med när man fått en fin dos endorfiner :P och nu blev jag sugen på att se Boondock saints (eller hur det nu kan stavas), jag kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om egentligen och det jag kommer ihåg känns inte som om att det är bra, men jag vet att jag gillade den då! :P men det är kanske typ 4 år sen...

Är det inte hemskt att man faktiskt kan säga så? Att för kanske 6 år sedan så var jag i Monaco, och jag kommer faktiskt ihåg det! Att för 10 år sedan så använde jag internet för första gången.. Man känner sig ju urgammal, vilket också kanske är löjligt, men jag gör verkligen det. 10 år är en jävla lång tid. Fast då samtidigt så känns det som om det har gått så jävla fort, och hur snart är man inte trettio då?! O.O

Nej! Nu pyttipanna å rödbettor :)


(Thanks mates ;) )

You took the fucking jam out of my doughnut


Kommer förhoppningsvis få tummen ur vagnen snart och börja söka jobb. Hemtjänsten doesn't pay off anymore. Ska dock på facklig utbildning imorrn, andra dagen av tre, och man får 700 spänn per dag, 34 kr/mil i bensinersättning, lunch, efter- och förmiddagsfika! Jag menar, jag hade ju farit bara för fikat liksom.. ;) så det blir 2100 kr (sa jag att det var skattefritt? :P) for nothing liksom (go Darin).. inte illa. Särskilt med tanke på att jag är skyldig Kiruna kommun 3550 och ska fara till Thailand i januari, I do need the money.

Sen så har jag "bränt" 700 spänn på högskoleprovet med. Det är ju inte som att kasta pengar i sjön egentligen, inte Roberts del iallafall, men jag behöver ju egentligen inte göra det igen. (eller kanske för, som min kära syster sa, min egen fåfänga) Alla som söker kommer ju in på programmet (alla 4 jag tittat på dessutom) jag ska söka.. Och det känns lite sugit faktiskt, vad var allt slit värt liksom? och dom 500 kronor som jag la ut, frivilligt, på att spendera några timmar med Stickan? For nothing. Utom fåfängan då såklart. 

Drog ut högskoleprovet från i våras och provade lite, gick faktiskt bra på mitt hatblock -statistikskiten- 18 rätt av 20 varav en bara var slarv. Lite stolt. Matten gick relativt bra med, så jäkla less på slutet bara så dom sista läste jag knappt igenom, allt flöt bara ihop, man är inte van att plugga alltså. Men det ska vi väl ändra på antar jag.

Det är ingen som vet ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar på? Dum fråga, ja. Men jag skulle behöva en extrainkomst på något vänster, och jag är inte rädd för att torka skit, jag menar, det gör jag ju redan! Ha.
Nej, Kvantum, Coop, Hemköp-the lot, står på kö nu för att få in min fina nya cv (som inte är riiktigt klar än.. hur kommer det sig att det är som svårast att skriva klart någonting? det är inte ens slutet, det kan ju vara lite krångligt i sig att avrunda vackert, utan nu ska jag bara skriva lite kort om när jag jobbade på classes, och varför inte göra det nu istället för detta, egentligen rätt meningslösa, tidsfördriv? alla dessa måsten, det är som om hjärnan ställer in sig på flykt, men det är ju ingen annan än jag själv som jagar. "Hellre fly, än illa fäkta" heter det ju, men vad fan har det med saken att göra?) och man kan ju alltid hoppas på att det nappar till nånting där...

nej, nu ska jag käka innan jag åker till jobbet (igen, hatar delad tur), dom ringde precis och undrade om jag kunde jobba imorrnkväll med, men icke da! dom ringer alltid när man inte kan/vill :P

Sov gott folk.

There is a cello in your livingroom


Jag är satans trött men satans lycklig. Mitt liv är planerat! :D

Alla ni som vet, vet att jag har haft panik dom senaste 15 åren över vad jag vill bli (dom första fem var jag ungefär som vår kära mads, allt var så fascinerande; cyklande brevbärare, veterinär, artist, jobba i godisaffär, radiopratare, you name it, I wanted it!) (cyklande brevbärare var dock alltid nummer ett på listan, så ni vet :P) . Men nu vet jag! Nu är dom närmaste, i alla fall 4 åren, utstakade! Nu ska jag jobba till slutet av november på hemtjänsten o liquid och kanske lite café trekanten, förhoppningsvis hinner jag med lite julbord på parken med (pengar pengar), sen så ska jag och Rob flytta, till Thailand (I  KNOW!), sen när vi kommer hem (whenever that is) ska jag jobba på diverse ställen (förmodligen ovanstående lista) tills jag kan börja sommarvikariera på posten!!! Sen, och hör här, det här är otroligt.. ska jag flytta till MALMÖ! Jag vet, det är sjukt, jag hatar skåningar. Men jag hatar inte dom så mycket att jag kan blunda för det underbara som malmö högskola har skrivit i sin söta lilla katalog (som egentligen är ganska tjockis).. programmet jag vill gå, det jag vill jobba med, det jag ska bli... I'm överlycklig! Nu är bara frågan, det står mellan två program och i katalogen låter den ena bäst men på hemsidan så låter den andra bättre och om man läser kursplanen blir man bara förvirrad! Sen så en annan fråga, som inte är lika svår att bestämma sig för men ändock kan skapa lite huvudbry, svenska eller engelska? För bägge programmen finns i både svensk o engelsk utgåva. Förbryllande. Fast då i den engelska versionen kanske man får gå med massa roliga utbytesstudenter eller bara spännande nykomlingar :D ah, spela roll, I want it! Sen så att det bara är en och en halv timma med tåg till Halmstad (och cirka 30 minuter med tåg till Köpenhamn :D) vilket inte gör saken värre!

Well people, even though I'm world champion in not calling my friends, I love you and miss you all and I'll call.. soon enough ;)

RSS 2.0