Nu är nog den jäkla hösten kommen


Förbannade igår hösten, det regnade och blåste och det kändes som om man seglade i stormig motvind när man cyklade genom stan. Men idag däremot, idag gillar jag hösten! Hög, klar luft och soligt och grannt! Har inte riktigt uppmärksammat alla vackra höstfärger i parken, måste ta vara på dem, synd bara att man suttit inlåst i biblioteket hela dagen, jäkla dumheter att gå i skola. :P

Men imorgon får jag träffa mina kära vänner igen! Känns som om det var en evighet sen sist, och det är ju nästan en vecka ;) Nästan två för vissa! Skandal!

Nu ska mina kalla fingrar knappra in lite nyttigare ord! Njut av hösten, för det gör inte jag!!

Glad 26:e september!!


Eller något måste vi väl fira för dom skjuter iallafall fyrverkier i Lindängen! Har haft en bra dag, åt världens underbaraste morotskaka på Lilla Kafferosteriet på storgatan, rekommenderas starkt!

Kan det ha varit Ulf jag såg?

Ulf och Stig

Jag vill också ha glasögon



Nu när jag har bredband i lägenheten (eller var fan jag vill eftersom det är mobilt :P) så skulle jag ju bli bra på det här igen, och jag lovar, jag ska göra mitt bästa, det verkar bara som om jag alltid har bättre saker för mig, och det kan ju vara ett tecken på något gott kanske :P

Men något med Winnerbäck gör mig alltid så inspirerad, nu när jag har spotify sitter jag och lyssnar på hans nya skiva och även fast jag inte är (som jag nyligen har kommit fram till) så auditiv av mig så att jag koncentrera mig på vad karln egentligen sjunger om så mår jag bra av hans röst, och det är ju alltid något.

I övrigt är jag ganska inspirerad (fast tydligen inte nog för att börja plugga), känner mig taggad för att rädda världen! Blev så glad imorse, nu när jag o Ida har varit så trött på mänskligheten som inte inser att den långsamt men stadigt har ihjäl sig själv, och sen öppnar man tidningen "vårt malmö" av malmö stad och på var och varannan sida står det om nya energikällor, cykelgarage och återvinning.. Hoppet lever kvar! Känns som om det är en bra stad man valt att leva i :)

Men nu ska jag nog renskriva lite föreläsningskludd och lite annat kul. Kanske börja på en idékarta inför argumentationen? ja suck.. helt plötsligt är all inspiration och skaparglädje som bortblåst.

RSS 2.0