Vädret does get me dooown


Usch va tråkigt trött jag är.. jag har varit så duktigt aktiv dom senaste dagarna och nu bara... stannade allt av, träningsvärken är så gott som borta, vilket tyder på att jag måste ge mig ut igen, jag har ju till och med bilen idag så jag kan inte ens skylla på det! fast jag skulle ha tänkt på det tidigare, har ju ett sånt där 10-kort på brux, men då måste man gå före elva, och det är ju lite sent nu... hatar dock gym, styrketräning är usch. Fast det är Afro power dance ikväll på step in, såg att det var "new release" på body balance i veckan, synd att man missade det, de börjar då med nya program och då tas det lite långsammare och även stammisarna kan vara lite osäkra, så man inte behöver känna sig som ett freak liksom :P

Har haft det obeskrivligt långsamt idag så jag gjorde något så deprimerande som att räkna ut mitt preliminära studielån, sammanlagt så skulle jag låna 164 072 sek men med avgifter och ränta, så blir det 226 089 kronor! Och de räknade ut en avbetalningsplan på 24 år!! heelt sjukt, snacka om att sparka på de som redan ligger ner... Måste räkna ut hur mycket jag kan få i bostadsbidrag, har upptäckt att jag kommer bara ha 3800 kvar efter hyran, tur att tv och el ingår åtminstonde.. men sen mat, böcker, telefon, internet... hur klarar ni er?!



Guld och gröna skogar - han lever!!


Jäklar, jag har fått en lägenhet!! Helt sjukt, sitter och inreder den nu, även fast jag bara har en dålig bild och en planlösning ritad för hand, inga mått eller något, men jag gör mitt bästa =D Känns så oerhört skönt att ha hittat något, och nu är den säkert för dyr, för liten och för långt bort, men jag känner att jag bryr mig inte! Jag kan åtminstonde sova på nätterna liksom :P

Annars ska jag på lyftutbildning på Nolaskolan idag, genom hemtjänsten, tror det kommer vara jäkligt nyttigt, det är lätt att både göra illa vårdtagare och vårdare om man lyfter fel, vi har ju mer än ett fall av sträckning och ryggont på jobbet, jag var nära och sträcka mig en gång med, men som tur är så är min kropp så van att tåla stryk så vi överlevde! :P Har varit jätteduktig och träna dom senaste dagarna (typ två) och det ser kroppen till att straffa mig för, kan knappt komma nerför trappen och jag har till och med ont ovanpå foten, jag menar- vad hände där? Men idag är det payback-time: jag ska gå till stan :) an eye for an eye en muskel för en annan! mohahaha.

Här är lite bilder på mitt kommande skånska hem!

 
Vardagsrummet/sovrummet såklart, jag försökte mäta hur långt det var under
fönstret där för att se om jag skulle rymmas med en soffa, för vi råkar ha
liknande stolar, så jag ställde upp så likt jag kunde och det var över två meter
så då boorde jag ju rymmas med den här soffan (fast det inte stog några mått
på nätet men alla liknande soffor var typ 2.30 nånting nånting)....:

Det var inga mått på den här heller dock, jäkla em... men den skulle
passa med, fast som tv-hylla kanske? =)


 


En hungrig bakismage


Sitter och spelar TP med Carro o Morris på xbox, faktiskt roligt men Morris har bara tur hela tiden, han försöker påstå att han faktiskt kunde svaren men det kan jag inte gå med på, som om att en teknikare skulle veta vem som vann nobellpriset i litteratur 2004 liksom :P

Annars så är jag vrålhungrig, fast doften av mat får mig att må dåligt.. den där jäkla spriten, jag säger då det! Var ut på "tjejkväll" igår (det sprack lite där när det ramlade in fler killar än vad vi var tjejer men :P) Anna-Carin har en jättefin lägenhet ovanpå Glada grodan, nära och bra till krogen liksom :D Hon hade en jättefin fågel, Sune med. Jag saknar verkligen Joel ibland, han var så egen men mig så kär iallafall.. Fast jag antar att han fick leva ett långt liv, man kan bara hoppas att det var honom värdigt..

Men nog om det, Carro o Morris sitter och äter, därför sitter jag här och skriver, vi ska till Carro sen och se film, vi har min underbara farmors underbara bil så man får bara be för att vi kommer fram, den går inte riktigt på alla cylindrar och det är en liten lampa som lyser för att det är fel på någon insprutningssak till cylindrarna (tror jag), så den hackar och hostar och det måste ju se ut som om jag har haft körkortet i två dagar istället för två år när jag kommer i korsningarna! Men jag lovar, det är inte jag - det är bilen.

Jag behövde inte välja igår btw, gjorde en kombo, först underbart god prinsesstårta sen ännu godare malibu-drinkar! ;) Malibu-pineapplejuice för med sig många goda minnen, när man känner smaken rulla runt i munnen kan man nästan  höra havsbruset och känna de sista solstrålarna mot ansiktet och sanden mellan tårna... Aah, wunderbar!

Its my girlzzz

This is my giiiirrrrlzzz!!!

Hemlös med rabarberpaj i magen


Fruktansvärt oinspirerad till att skriva faktiskt.. Lyssnar på David Gray och läser om dagisbränder i Mexico, inget bra upplägg.

Mest vill jag skriva om en sak som stör mig, men det är så löjligt att man kanske inte vill erkänna att det är ett problem liksom. Om ni förstår?

Äsch, det är kanske inte lönt att jag försöker, jag har lågt blodsocker, då är jag inte en trevlig person.. Men jag är glad över ikväll, jag har ett lyxproblem, antingen går jag på 23-årskalas eller så går jag ut på tjejmiddag, det är såna problem som är angenäma, inte det faktum att man inte fått jobba på över en vecka eller att man inte har hört ett rockande fylleord på ungefär lika länge..

Nej tårta eller sprit, det är beslut som jag gillar att ta.

RSS 2.0