Resedagbok: Lyxfrukost

Sitter i Maddes säng och lyssnar på flyttplaner, om det är någonting som den här uppsalavistelsen gjort så är det att göra mig ännu mer ivrig att flytta hemifrån, härligt att ta hand om sig själv, skapa ett nytt liv i en ny stad liksom.. Plugg, fika och parker, härliga tider! Madde ska ju flytta härifrån sitt inneboende till en dublett, eller i alla fall förhoppningsvis och det är det dom pratar om, flytt och släpvagnar och kläder och gitarrer... Jag och Madde har haft det himla lyxigt dom är dagarna, jag är väldigt tveksam om jag verkligen har hamnat hos en fattig psykologstudent, igår till middag åt vi lasagne och drack champagne, sen blev det jordgubbar och mer champagne till efterrätt =) sen till frukost, ojojoj, amerikanska pannkakor, färska bär (blåbär, björnbär och hallon) och mango o banan o kiwi och glass! Heelt otroligt gott, vi satt ute på balkongen och solen sken.. wunderbar! Sommaren är verkligen här i uppsala, det luktar hägg och syren och alla träd har fina blad och det är tulpaner och maskrosor överallt! 

Ikväll ska vi iallafall se på mods-triologin och äta våfflor, känns mysigt, ska vara hos Maddes klasskompis Tess och vi kanske blir ett gäng tyckte jag hörde här i förbifarten, vilket blir trevligt, att få en lite inblick i hur madde lever nowadays =P

Nu pratar vi om passiv aggressivitet, men jag fattar inte, glad att jag inte valde psykologi, låter väldigt intressant, men fan så svårt.. fast jag hade säkert klarat av det, om jag kämpat lite =P 

Nej, nu måste jag koncentrera mig här, vara lite mer aktivt social! Puss och kram! Ha en trevlig dag! 

Resedagbok: Ichiban


Sitter i kära Madelenes säng och väntar på spanska jordgubbar och grädde ;) och popcorn kommer det här tydligen med, vet inte om det passar så bra ihop med jordgubbar dock, men man ska icke uttala sig om ämnet som man inte vet något om.. 

Uppsalaresan har börjat bra iallafall, kom hit ganska sent, runt nio, efter en smärtfri resa från övik med buss och tåg, såg Arn på nervägen och måste säga att jag uppskattar den bättre nu än första gången jag såg den, ska nog till och med sikta på att se uppföljaren - för en sådan finns väl? Vilket fall så sov jag gott på en egenhanda uppblåst madrass, och vi konstaterade även att madde har bättre lungkapacitet än mig! :P jag blev yr på nolltid och kände mig riktigt illamående faktiskt (fast jag skyller det på att jag blev åksjuk på tåget ner :P) ... Men iallafall, efter en god natts sömn så åt vi en mysig frukost på fil och blåbär och fröiga mackor med skinka och gurka innan det bar av mot staden och en sushibuffé i sällskap med maddes nya psykologvänninor, Tess och Helena. Trevliga var dom, men det förstog jag ju redan, för om dom umgås med Madde måste det vara nån sorts vett hos dom, eller så är det så att det fattas precis lagomt med vett, men nevermind, dom var trevliga och sushin var god och två och en halv timma senare begav vi oss av mot galleriorna och hamnade på myrorna (som man tydligen ska uttala med mjuka engelska "rrr") där vi köpte en väska var! Min kostade 75 och maddes bara 30 men så var min så mycket större än hennes med :P men efter lite cykelpumpning så åkte vi hemåt (jag vinglade rättare sagt för jag har inte så långa ben som uppsalaborna visade det sig) och efter en underbar rotsaksmiddag så har vi suttit och tittat på nonsens på datorn och nu ska vi äta jordgubbar och se på vänner eller något dylikt!

Nej, nu ska jag kanske hjälpa till i köket så madde inte bränner popcornen (tror dock att hon har större skills på det än jag då jag i princip poppat popcorn 5 gånger i mitt liv) men i vilket fall, som vi alltid säger, det är en principsak och det är tanken som räknas!!



RSS 2.0