You took the fucking jam out of my doughnut


Kommer förhoppningsvis få tummen ur vagnen snart och börja söka jobb. Hemtjänsten doesn't pay off anymore. Ska dock på facklig utbildning imorrn, andra dagen av tre, och man får 700 spänn per dag, 34 kr/mil i bensinersättning, lunch, efter- och förmiddagsfika! Jag menar, jag hade ju farit bara för fikat liksom.. ;) så det blir 2100 kr (sa jag att det var skattefritt? :P) for nothing liksom (go Darin).. inte illa. Särskilt med tanke på att jag är skyldig Kiruna kommun 3550 och ska fara till Thailand i januari, I do need the money.

Sen så har jag "bränt" 700 spänn på högskoleprovet med. Det är ju inte som att kasta pengar i sjön egentligen, inte Roberts del iallafall, men jag behöver ju egentligen inte göra det igen. (eller kanske för, som min kära syster sa, min egen fåfänga) Alla som söker kommer ju in på programmet (alla 4 jag tittat på dessutom) jag ska söka.. Och det känns lite sugit faktiskt, vad var allt slit värt liksom? och dom 500 kronor som jag la ut, frivilligt, på att spendera några timmar med Stickan? For nothing. Utom fåfängan då såklart. 

Drog ut högskoleprovet från i våras och provade lite, gick faktiskt bra på mitt hatblock -statistikskiten- 18 rätt av 20 varav en bara var slarv. Lite stolt. Matten gick relativt bra med, så jäkla less på slutet bara så dom sista läste jag knappt igenom, allt flöt bara ihop, man är inte van att plugga alltså. Men det ska vi väl ändra på antar jag.

Det är ingen som vet ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar på? Dum fråga, ja. Men jag skulle behöva en extrainkomst på något vänster, och jag är inte rädd för att torka skit, jag menar, det gör jag ju redan! Ha.
Nej, Kvantum, Coop, Hemköp-the lot, står på kö nu för att få in min fina nya cv (som inte är riiktigt klar än.. hur kommer det sig att det är som svårast att skriva klart någonting? det är inte ens slutet, det kan ju vara lite krångligt i sig att avrunda vackert, utan nu ska jag bara skriva lite kort om när jag jobbade på classes, och varför inte göra det nu istället för detta, egentligen rätt meningslösa, tidsfördriv? alla dessa måsten, det är som om hjärnan ställer in sig på flykt, men det är ju ingen annan än jag själv som jagar. "Hellre fly, än illa fäkta" heter det ju, men vad fan har det med saken att göra?) och man kan ju alltid hoppas på att det nappar till nånting där...

nej, nu ska jag käka innan jag åker till jobbet (igen, hatar delad tur), dom ringde precis och undrade om jag kunde jobba imorrnkväll med, men icke da! dom ringer alltid när man inte kan/vill :P

Sov gott folk.

Kommentarer
Postat av: caroline

Hur är du skyldig kiruna 3500?? :P

2008-10-21 @ 20:37:57
URL: http://carrotjohansson.blogg
Postat av: Ems

Haha, det är till och med 3550 :P

2008-10-22 @ 17:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0