Can't sleep at night


Har fått ett sånt där cp-ryck nu, sitter bara och gör absolut ingenting framför datorn när jag borde sova. Har tittat på Americas got talent också (tragisk jury btw, david hasselhoff, sharon osbourne och nån annan snubbe, snacka att försöka roffa åt sig det sista av en dalande karriär. Eller vad fan vet jag om dom är på topp i amerika men då skulle jag fasiken inte sitta där och skämma ut mig i ett program som jag absolut inte förstår poängen med. menmen, det är deras liv!), och det var en snubbe som var så sjukt duktig, man trodde han skulle vara sådär halvdan, judgemental som man är, man han var så otroligt skön! Av någon anledning tänkte jag på Bob Marley, men han var så sjukt härlig! Jag hoppas hoppas verkligen att han vinner hela skiten och ger ut en skiva för den ska jag ha! Så nu vet ni vad ni kan köpa till mig i julklapp! :) Sen har jag suttit och gjort ett träningschema (för jag tränar ju så hårt, så ofta -NOT). Fast grejen är den att nu (tror jag) kan jag träna gratis på step in (och alla andra gym i stan, plus att jag kommer in på paradisbadet -med relax, märk väl- gratis) för att jag jobbar åt kommunen. Men egentligen (tror jag) så måste man ha minst 3månaders anställning för att kvalificieras för detta (som med allt annat tydligen, arbetskläder etc), vilket jag inte har. Men i söndags så skulle jag o Rob på relaxen och då tänkte jag testa bara för att se vad dom skulle säga, och då ska man visa upp lönebesked och så, som bevis liksom, och jag hade duktigt med mig det och hade räknat ut vad jag skulle säga etc. Men då när jag kom fram till kassan och började min harang; "hej, jag jobbar åt kommunen och jag har mitt löneb.." så avbröt hon mig och sa att det bara är att skriva in sig i pärmen och ta ett kort! Jaha tänkte jag, nu kommer jag in gratis nu men får betala tillbaka sen eller så. Men nerå, alla andras namn var bara ditklottrade så jag körde på samma stil och skrev vackert dit Äldreomsorgen som förvaltning och mer var det inte med det! Så nu (hoppas hoppas) ska jag köra på samma imorrn på Step in, och hoppas på att dom är lika slöa där som på paradiset! :P

men iallafall, nu ska ni få se mitt träningsschema och sen ska jag se ´Jordan rättsläkaren` i mitt korståg mot sömnen!

Måndag: Styrka, Arm/Axlar

Tisdag: Afro Power Dance eller Body Balance

Onsdag: Styrka, Ben och Core

Torsdag: Afro Power Dance eller Body Balance

Fredag: Styrka, Rygg/Mage

Lördag: Simma

Söndag: Body Balance

wish me luck! :D


Morén


Åh, jag är så överlycklig!!
Jag ska få undervisas av den käre, oförglömlige, den store; STIG ÅNHAGEN!! Min dag, mitt år, mitt liv är äntligen fulländat! Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna lyckas dag! Åh, jag är så.....

...ironisk. Fast fan lite kul ska det bli. Faktiskt.

Kaffesump.


Mina ben känns som kaffesump. Blöt, kall, klumpig o jävlig kaffesump.
Vem kom på den dumma, idiotiska idén att starta ett nytt liv egentligen??

Åh gud vad jag behöver socker...

What to say?

Det är lustigt hur det finns så mycket mer att skriva om när man nere. Har inget att skriva nu. Jag är glad, älskar onsdagar, ser fram emot måndag, göteborg den 25:e och uppsala o frankrike (hoppas, hoppas) i oktober. det var nog allt för idag =)


Just fuck it all.

Varför ska man behöva låtsas att man är någon annan? Ha som ett litet skådespel inför andra, inför honom, inför mig själv? Jag har bestämt mig för att skita precis i vad alla andra säger, sluta vara falsk, inte mot andra, det är jag sällan, men inför mig själv. Jag har verkligen trott att jag skulle kunna lura mig själv, övertyga mig själv om att jag är någon jag inte är. Sånt naivt skitsnack. Nu är det så här och det är så här jag känner, det här jag vill. Alla andra kan ta sig nånstans där det är varmt o jävligt mörkt.

Many, big things can be read into such a small thing


Finally finally I can see I thought I saw the end of the tunnel, but, oh yeah,
I'm still stuck in that evil circle, god damn me you.
(-No no, you see, I want too much from you)


Hm, tog bort min lunarstorm-användare idag. Hade lovat mig själv att ta bort den innan jag fyllde 20 men glömde helt bort att jag hade den kvar, vilket kanske är bättre i och för sig :P men för att ära min tid som fjortis (som sträckte sig skrämmande långt in i de äldre tonåren) så får ni här min lunarpresentation!

Och för att förklara lite närmare (för er som inte regelbundet har varit inne på mitt "krypin" och uppdaterat er) så det som är överstruket stod där tidigare för att bli utbytt av det som är kursivt. Fruktansvärt komplicerat. Och det inom parentes är en referens till en sång som en gång blev "dedikerad" till mig. Och som en annan parentes, det här var VÄLDIGT längesen. Det måste vara minst två år sen jag uppdaterade det här. Bara så ni vet.

Mhm, I'm inte moneyy!

Jaa, det gick bra att starta mitt nya liv idag, madde var till o med så observant som sa att det är ju den första september idag. det är måndag, första dagen i en månad- det kan ju inte gå fel! :) Har iallafall köpt pärmar för lite organisering, en stegräknare för att peppa mig själv lite till att "finna steg i vardagen" (:P), jag gick in på studieplus och fick veta lite om att förbättra betyg och läsa kurser etc, jag har köpt en lampa till rummet och köpt klippkort på brux! :) ska åka dit onsdag och träna lite själv sen så ska jag se om man kan få hjälp med att snickra ihop ett träningsschema av något slag! Va? Är ni inte stolta så säg! ;) sen så hade jag klänning idag dessutom, det är också en del i mitt nya liv, börja använda alla fina kläder jag faktiskt har. Ska ha min fina kontorsklänning (madde o carro vet vilken jag menar :P) första dan i "skolan", man har liksom först en orienteringskurs där dom berättar om hur det fungerar med miroi och så.

men i vilket fall känns det verkligen bra. ja just! beställde dom enormt snygga tapeterna till rummet med, mina vackra fondvägg, min lilla skog där jag ska sitta och mysa med min fina nya lampa med en bra bok, lite fruktte och tjocksockar :) mm, lite bra är vintern iallafall! :D

You go, girlfriend!

Ja, idag är det alltså måndag, och mitt nya liv ska börja nu, idag. Jag har en lång lista på saker som ska bli avbockade, och allt lär inte bli gjort, men man får ju prioritera! :) Jag ska gå och duscha nu (med mitt nyfärgade hår btw) så jag är fräsch att möta mitt nya liv, sen så ska jag försöka avlägga rapport ikväll- om jag inte är alldeles slut dvs! ;)


RSS 2.0