Jag vill också ha glasögonNu när jag har bredband i lägenheten (eller var fan jag vill eftersom det är mobilt :P) så skulle jag ju bli bra på det här igen, och jag lovar, jag ska göra mitt bästa, det verkar bara som om jag alltid har bättre saker för mig, och det kan ju vara ett tecken på något gott kanske :P

Men något med Winnerbäck gör mig alltid så inspirerad, nu när jag har spotify sitter jag och lyssnar på hans nya skiva och även fast jag inte är (som jag nyligen har kommit fram till) så auditiv av mig så att jag koncentrera mig på vad karln egentligen sjunger om så mår jag bra av hans röst, och det är ju alltid något.

I övrigt är jag ganska inspirerad (fast tydligen inte nog för att börja plugga), känner mig taggad för att rädda världen! Blev så glad imorse, nu när jag o Ida har varit så trött på mänskligheten som inte inser att den långsamt men stadigt har ihjäl sig själv, och sen öppnar man tidningen "vårt malmö" av malmö stad och på var och varannan sida står det om nya energikällor, cykelgarage och återvinning.. Hoppet lever kvar! Känns som om det är en bra stad man valt att leva i :)

Men nu ska jag nog renskriva lite föreläsningskludd och lite annat kul. Kanske börja på en idékarta inför argumentationen? ja suck.. helt plötsligt är all inspiration och skaparglädje som bortblåst.

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh, inspiration är inte alltid så lätt..

Men go Malmö! Hoppas fler städer tar efter. Får tjata lite på K-holm nu när jag är här :)

2009-09-24 @ 18:13:04
URL: http://loveismyreligion.webblogg.se/
Postat av: Ems

Ja verkligen! Jag har hittat en action för den 24:e iallafall, verkar riktigt bra! det är naturskyddsföreningen som ska hålla den!

2009-09-24 @ 22:10:50
URL: http://matkala.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det är det som är charmen med större städer, det tar nog ett tag innan hoppet för mänskligheten tar sig ända upp till de norrlandska skogarna tyvärr :P

Men jag gillar studiemotivationen, bra där! och när vi båda läst klart så kan vi rädda världen :)

2009-09-25 @ 00:09:06
URL: http://carrotjohansson.blogg.se/
Postat av: Ems

Jag menar det!! You go girlfriend!

2009-09-25 @ 09:39:54
URL: http://matkala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0